BandBuro


foto 1

Het BandBuro zoekt nog drummers en/of percussionisten (M/V) van alle leeftijden voor bandworkshops.Deze worden gegeven op donderdag- en vrijdagavonden in Hoorn op de Wijdesteeg of in Zwaag op de Corantijn.
In tien weken proberen we met elkaar tot een band te komen die goed uitgerust een podium op kan stappen. Er zullen verschillende stijlen aan bod komen, uiteraard in overleg met de bandleden. We gaan in de workshop ook in op harmonie, theorie en ritmiek maar het spelen staat natuurlijk voorop!

Aan het eind van de workshop staat de cursisten van BandBuro een paar optredens te wachten op diverse lokaties waaronder onder andere: de Hoornse stadsfeesten, de Gitaarsalon Enkhuizen, Cafe Backstage, J.C. Cayen, J.C. Manifesto, Buitenlokatie Zuiderzee museum, Cafe The Dubliner, Cafe de Slof, Cafe lange Jan. (afhankelijk van wanneer je instroomt)

De workshop bestaat uit tien lessen, van vijf kwartier elk en wordt gegeven door twee muziekdocenten, Timber Povee (gitaar) en Hein Nagelmaeker (bastigaar). De kosten bedragen € 225,- p.p. incl BTW.
Heb je altijd al in een band willen spelen? Dan is dit iets voor jou!

Voor meer informatie:

Timber Povee:        06-283 588 85
Hein Nagelmaeker: 06-205 250 85

Check ook
http://thepluginn.nl/

© 2005- 2019 Bob Philipse/Grooveroom Contact Me